Betaling af parkeringsplads: Applikationen sørger for automatisk at betale din parkering,  når du parkerer på offentlige betalingspladser i Aalborg Midtby. Det vil sige parkeringspladser, der administreres af Parkering Nord.

Der er blevet udviklet et digitalt kort med parkeringspladser, hvor der er etableret nogle zoner ved alle offentlige pladser eller veje med parkeringsarealer med tidsrestriktioner i Aalborg midtby. Når din bil stopper, tjekker applikationen, om bilen befinder sig indenfor en af parkeringszonerne. Hvis dette er tilfældet, betales der automatisk, som du skulle have gjort i parkeringsautomaten på den givne plads. Hvis du anvender Parkeringsapplikationen skal du altså ikke betale i automaten. Parkering Nord kan se, at din bil er med i ITS Platform, og at der er betalt for parkeringen.

Projektet samarbejder med Aalborg Kommune, Stadsingeniørens Kontor og Parkering Nord, som er knyttet til Beredskabscenter Aalborg. Endvidere samarbejdes med Nets om betalingsformidling.

Man er ikke automatisk tilmeldt parkeringsapplikationen, men man kan nemt blive tilmeldt ved at kontakte os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Nedenfor ses en oversigt over de offentlige parkeringspladser i Aalborg, der er med i parkeringsapplikationen. Se større kort her.